Prijavi se


Prijava za međunarodnu konferenciju –
“Obitelj i škola: ključ odgoja za vrijednosti”

21. i 22. 10.2016., Zagreb, Kraš – Ravnice 48.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji iznosi 300 kn te uključuje:

  • Cijenu sudjelovanja na konferenciji
  • Printane materijale
  • Ručak (2. dan)

Detaljne informacije o plaćanju kotizacije i o mjestu održavanja konferencije bit će Vam poslane na e-mail nakon prijave.

[CIJENE KOTIZACIJE]

PUNA kotizacija iznosi 300 kn
Za STUDENTE kotizacija iznosi 100 kn
Za BRAČNE PAROVE kotizacija iznosi 500 kn
Za POSJETITELJE koju su sudjelovali prošle godine – 5%popusta
Za prisustvovanje na konferenciji jedan dan kotizacija iznosi 150 kn

Stvarni troškovi organizacije ove konferencije veći su od određene kotizacije 300 kn po osobi. U taj trošak uračunti su: dolasci i boravak predavača, najma dvorane, simultanog prevođenja, promocije i organizacije. Sve koji žele sudjelovati, a financije su im problem, molimo da nam se jave na mail: konferencija@uimeobitelji.net. Naći ćemo rješenje. Najvažnije nam je da širimo svoja znanja o obitelji kako bismo mogli što bolje djelovati na njezinom jačanju i zaštiti. Važno nam je i da se družimo i umrežavamo. Kako se ova Konferenciji financira isključivo kotizacijama i donacijama, bit ćemo Vam zahvalni za svaki prilog, prema Vašim mogućnostima na račun udruge U ime obitelji HR5223600001102351957. Molimo Vas da kotizaciju i donacije prema kategoriji uplatite na račun udruge do petka, 19.10.2016.

Za sva dodatna pitanja o konferenciji, slobodno nam se obratite na mail adresu: konferencija@uimeobitelji.net ili nas nazovite na telefonski broj 01/7999-732, a na službenoj stranici konferencije možete saznati ostale detalje i novosti vezane za konferenciju http://konferencija2016.uimeobitelji.net/

NAPOMENA: Zbog ograničenog broja prijava, organizator pridržava pravo odabira sudionika.

 

    Osobni podaci

  • Adresa

  • Zvanje i zanimanje

  • Dolazak na konferenciju

  • Odlazak s konferencije

  • Konferencija

 

Provjera